SJPHKI Suomen sinivalkoisten värien puolesta

Terrorismin uhka urheilutapahtumien kasvavana huolena

Euroopan jalkapalloliitto UEFA harkitsee kesän EM-kisojen pelaamista  tyhjille katsomoille, jos terrorismin uhka kasvaa seuraavien kuukausien    aikana. Näin sanoi  varapuheenjohtaja Giancarlo Abete  italialaiselle  Radio24-kanavalle.  

Ei kai sentään. Euroopan jalkapalloliitto UEFA ei  suunnittele kesän EM-kisojen pelaamista tyhjille katsomoille,  tiedotuksesta vastaava Pedro Pinto  ilmoitti tänään . Eihän vuoden 1972 kesäolympiakisojaan Münchenissä keskeytetty sattuneen terroristihyökkäyksen johdosta. 

Kirjoitin tammikuussa  blogin urheilutapahtumien turvallisuudesta, jossa nostin esille mm. Ranskassa kesä-heinäkuussa pelattavat jalkapallon EM-kisat. Amsterdamissa järjestetään ennen Rion olympiakisoja yleisurheilun EM-kisat 06-10.2016, jotka nostin myös esiin.

Huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina 03.04.2016  joustaan muuten Pariisin maraton, jonka turvallisuusjärjestelyt tuottanevat järjestäjille ylimääräistä päänvaivaa. Suuria urheilutapahtumia on jatkuvasti, joten kiristynyt turvallisuustilanne koskettaa kaikkia kilpailujen järjestäjiä kaikkialla.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Ehkä tulevaisuudessa voi urheiluakin seurata vain omilla laitteillaan, ruudulta. Kun ja jos oikein tiukaksi ja älyttömäksi menee.

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Suurten urheilutapahtumien turvallisuusasioiden kustannukset ovat nousseet jo tähtitieteellisiksi.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset