SJPHKI Suomen sinivalkoisten värien puolesta

Lemmikkieläimet

Mindi täytti puoli vuotta 8.1.

Koiranpennun elämä on mielenkiintoinen vaihe myös ihmisen elämässä.

Olin ilmeisimmin muistellut kymmenen vuoden takaista, jolloin yli kympin iän saavuttanut, rakas parsonini, Mandi, on. Hänestä ei voi sanoa muuta kuin että. rauhallinen.

Vai olinko jo unohtanut hänen pentuaikansa?

Saatoin olla. Silti, mietin, onko Mindi yliaktiivinen, onko kenties perimää vinttikoirista. 

Parsonithan ovat risteytettyjä vinttikoirista ja mäyräkoirista. Kiitos pappi Russell, joka halusit metsästyskoiran, ilmeisimmin Englanissa käytettyyn ketunmetsästykseen.  

Mirri ja Mirrin elämänmuoto.

Seurailtuani nyt useita viikkoja tuon Mirrin elämistä ja olemista. Eniten askarrutti; onko jonkin lemmikkikissa, joka meillä vain käy herkuttelemassa.

Näin nähtävästi ei ole. Tuosta työpöytäni takaa näen Mirrin liikkeet. Villieläimen varovaisuus, välttää avoimia paikkoja ja rauhoittuu jonkin, kuten mönkijäni alusta, taloni alusta jne.

Lumijäljistä nyt aktiivisesta seuranneena; kyllä Mirrillä sittenkin taitaa olla yöpaikka talomme alla. Epäilisin tuota ydinmuuria, joka on hiekalla ympäröity; voisi olla kohtuullisenkin lämmin yöpymispaikka.

Mirri; episodi II.

https://yle.fi/uutiset/3-9973422 Niin se vain on tuo Mirri "heittäytynyt melkein taloksi".  Tuolta uutisista pari päivää sitten putkahti mielenkiintoinen artikkeli "saariketusta", tuli heti tuo Mirri mieleen siitä.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä