SJPHKI Suomen sinivalkoisten värien puolesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kerro kesästä kukin

Perhosbaarissa tungosta

Paljon on perhosia nyt liikkeellä läheskään kaikki ei kameran eteen saatu. Kaaliperhonen oli liian arka samoin useat nokkosperhoset säikkyivät kameramiestä, kuten sellaiset vaatimattomat harmaat hiukan punertavat, joita en edes tunnistanut, mutta ne viihtyivät auringonkukissa. 

Herukkaperhosia ei ole vielä kovin paljoa, mutta amiraaleja oli runsaasti ja tappelivat kuka saa baarissa olla. Kärpäsiä ajetaan siipiä räpsäyttämällä, mutta lajitoveri ajetaan kunnolla kauemmaksi.

Kasteiset yöt ja aurinkoiset päivät

Puolukat on keräämättä 

joten kesä jatkuu vääjäämättä

eihän marjoja saa metsään jättää

punertaa jo kohta siellä mättäät

kesä lyhyt lähellä syksyn marras

silti mulla tämä toive harras

anna vielä luonto kesän jatkaa

sillä onhan syksyyn vielä puolukoista matkaa

myöhässä kesä meille tuli

vastahan tästä lumi suli

syksykin voi kai silloin myöhemmin tulla,

sellainen pyyntö olisikin mulla.

 

Tulihan se kesä Ouluunkin

Hei, ihanaa kesä tuli Ouluunkin nyt jo oli 19 astetta. Jos kesäkuu oli kylmä ja sateinen ei heinäkuun alku ole ollut juuri kummoisempi, mutta tänään ei satanut kuin kymmenisen minuuttia. Tuossa lähellä kyllä jylläsi ukkonen, mutta ei uskaltanut tulla päälle, kun emäkoira murisi sille.

Kerrottaisiinko kesästä kukkasin

Harmaa päivä ja leikkimieli. Lapsettaakin ehkä hiukan. Ryhdyin leikkiin, kun siihen houkuteltiin. Kaveri laittoi kukan sivulleni. Se oli maariankämmekkä.  Samalla tuli tehtävänanto täyttää face book kukin. Miksi sitä ei tehtäisi muuallakin?  Miten siihen ei innostuisi?

Syntyi yksin tein muutakin. Kesän kukista kesän muistoja.

Magnolia ja muut pitkin kesää kuvatut ovat täällä. Ehkä ne ilahduttavat, ehkä ne vihastuttavat, ehkä ne tylsistyttävät, mutta sehän ei ole tarkoitus, vaan mieleni minun tekevi palauttaa katselija hetkeksi kesän pariin.

Julkaise syötteitä