SJPHKI Suomen sinivalkoisten värien puolesta

Pentagonin “salaiset kansiot”

The New York Times   uutisoi viime lauantaina, että  USA:n  puolustusministeriö Pentagon aloitti vuonna 2007 järjestelmällisesti selvittää ufohavaintoja.

Kun täällä kotimaassa “kärvistellään”  valtakunnan ja pohjoismaiden suurimman päivälehden  Helsingin Sanomien  poliisitutkintaan johtaneesta  uutisoinnista, en ole huomannut New York Timesin joutuneen tuosta “ufo” uutisoinnista poliisitutkinnan kohteeksi. Tämä pieni kevennys tänne kotimaahan, kun tuntuu HS:n uutisoinnista keskustelu menneen yhtäältä ja yhtäältä ja toisaalta ja toisaalta tasolle.

”USA:n puolustusministeriö ottaa vakavasti kaikki uhat ja mahdolliset uhat kansaamme, omaisuuttamme ja tehtäväämme kohtaan ja ryhtyy toimiin aina, kun saadaan uskottavaa tietoa”, toteaa Pentagonin tiedottaja uutistoimisto Reutersin mukaan.

USA:n presidentti Donald Trump on pistänyt uutta vauhtia USA:n  “Space Policyyn” uutisoi NASA  viikko sitten.

****

List of reported UFO sightings

UFO sightings hit all-time high

****

Muuten olen sitä mieltä, että HS:llä petti uutisoinnissa harkintakyky. HS:n jutussa on yhtäaikaa kaksi lain vastaista tapahtumaa: a) salassa pidettävän asiakirjan julkaisu  b) salassa pidetyn asiakirjan vuoto.  En muista lehden historiasta ennen tapahtuneen maan turvallisuuden kannalta harkitsematonta toimintaa. KRP:n  tuore tiedote.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Pentagonin tiedustelu-upseeri CNN:lle: On mahdollista, että täällä on käynyt avaruusolentoja

http://edition.cnn.com/2017/12/18/politics/luis-el...

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset